Terminstart

Då vare dags igen!
Terminen på Kulturama har börjat för våren och On Stage har direkt lagt händerna på receptet för att baka chokladkakan!

Vi har fått ett erbjudande om att vara med i ett projektarbete där temat är dragshow, och självklart tackade vi ja till detta magnifika förslag! Showen har premiär i maj månad och det kommer bli en hejdundrande föreställning med fräcka hattar, klänningar och Dolce Vita!


OOooooh Kick!
V-Formation skare va', för det säger tjifen!

/Marcus

Grymt jobbat på Kulturnatten!

Så var det fixat igen, årets Kulturnatt! Det var massvis med folk i lokalen under kvällen, och On Stage fick jättemycket beröm för sina uppträden. Roligt att höra alla imponerade kommentarer i korridoren efteråt! Vi bjöd på ett väldigt blandat program med allt från jazz till bollywood och afrikansk dans. Dessutom plockade vi in lite breaking med hjälp av Taj, vår blivande breakinglärare! Synd för er som missade det, men håll utkik. Det dröjer nog inte länge till förrän On Stage dyker upp och nånon annanstans!

Kärlek!
Elin Hartonen
Ledare och koreograf

Nytt år, nya koreografier och en kulturnatt som smyger sig på

Hej! On Stage är på G, med en bootcampvecka i bagaget ger vi oss på nya äventyr! Under veckan hann vi med att få ut fem koreografier, väldigt blandande stilar. Vi har alltid siktat på att vara breda, hitta något som passar alla tillfällen. Oavsett om det handlar om ett gig på en nattklubb eller för barn en solig dag på stan.

På lördag är det årliga Kulturnatten här i Växjö, och som vanligt har Kulturama en dansscen där vi och andra (mestadels skolor med fokus på pardans) har uppvisningar och prova på. On Stage kommer dansa både klockan 18 och 20.30. Men man behöver inte ha tråkigt därimellan heller, klicka här för att se hela schemat för kvällen. Kanske testa att dansa lite gratis?

En massa nytt i repetoaren, för bra för att missas! Ses där!


Under träning, happy faces!

Kärlek!
Elin Hartonen
Ledare och koreograf

2011

Hej :)

Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul och nyår :)
för nu är det nya året här, och nya krafter har vi fått .
och nästa vecka så börjar vi i On stage att träna igen :)
ett såkallat Boot camp (Y)
så fullt upp med dans nästa vecka vilket känns så otroligt skönt,
för jag är riktigt danssugen nu :)

men håll utkik efter fler uppdateringar ;)


klipp från on stage's dansuppvisningsdans i maj 2010 på konserthuset i växjö :)

/Amanda Spång .


RSS 2.0